OVERIf you want to give light to others you have to glow yourself

Intensief werken aan vitaliteit, een droom die ik al lange tijd werkelijkheid wilde maken. Vitaliteit in de brede zin van het woord: energiek leven door goed te zorgen voor je lichaam én voor je geest. Ik groeide op in een gezin waarin sport en persoonlijke ontwikkeling werden gestimuleerd, op een ontspannen manier weliswaar.

Met een sportieve vader, een moeder als professioneel coach en een broer die me altijd wist uit te dagen om het beste uit mezelf te halen is zelfzorg een van mijn belangrijkste waarden geworden.

Dit vertaalde zich in mijn studies, vrijetijdsbesteding en carrière. Ik richtte mij naast mijn bachelor tot vakgebieden als leefstijlcoaching, sport- en ontspanningsmassages, leerde de kunst van meditatie, volgde privé-coaching en daagde mezelf uit in mijn persoonlijke groei door op mijn 25e het management van een uitzend- selectiekantoor op mij te nemen, geweldige ervaringen waar ik zeer dankbaar voor ben.

Mijn honger naar de praktische overdracht van vitaliteit groeide de laatste jaren alsmaar meer. Daarom maakte ik begin 2020 de waardevolle beslissing om dit te gaan vertalen naar een concept.

Enerzijds zette ik de focus op mentale vitaliteit verder: middels een interne opleiding bij Cowize is er een mooie samenwerking in opbouw: wij ondersteunen individuen en organisaties hun menselijk kapitaal optimaal te benutten via een online HR-tool, trainingen, workshops en coachings.

Mijn tweede focus op vitaliteit leg ik nu met Ssst..

Met mijn massages wil ik vrouwen een moment van pure rust geven, een moment van zelfzorg, een waardevol onderdeel van mentale en lichamelijke vitaliteit. Een manier om energie, geest en lichaam op te laden..

Via massages kan ik instant bijdragen aan de vitaliteit van anderen, daar haal ik zoveel voldoening uit, daar ga ik van stralen!

Zo is Ssst.. ontstaan. Vanuit liefde voor de mens & vanuit een focus op vitaliteit!

Liefs, Màxime


ELKAAR NOG WAT BETER LEREN KENNEN?

Volg Ssst.. op Instagram!